Kapat
Diğer 0

Skype Hesabı Nasıl Silinir ?

Skype basitçe, görüntülü konuşma sağlayan bir platformdur. Eskilerden bildiğimiz Microsoftun sunduğu MSN’e benzer bir platformdur. Özellikle ses be görüntü kalitesiyle öne çıkmış olmakla beraber genellikle yurt dışı görüşmelerinde, online iş görüşmelerinde, online birebir derslerde bolca tercih edilen bir araç haline gelmeye başlamıştır. Sadece bilgisayar üzerinden kullanılan bir uygulama değil aynı zamanda akıllı telefonlardan veya tabletlerden de kullanılabilir hale gelmiştir. Ancak teknolojinin çok hızlı ilerlemesi sayesinde çok daha kullanışlı uygulamalar veya telefonun kendinde yer alan uygulamalar nedeniyle skype biraz daha az tercih edilir hale gelmeye ve adından biraz daha az bahsettirmeye başlamıştır.

Siz de bir süre sonra skype hesabını kullanmamaya başlayanlardan olduysanız veya silmeniz gerektiği kanaatine vardıysanız o zaman size skype’ı nasıl silebileceğinizi anlatacağım. Hesap silme seçeneği hem mobil uygulamada bulunmayan hem de masaüstünde bulunmayan tek sosyal ağ olmakla birlikte eğer skype hesabını kökten ulaşılamaz hale getiemek istiyorsanız Microsoft hesabınızdan da vaz geçmelisiniz. Micsrosoft hesabı ve Skype hesanı birbiri ile bağlantılı olduğu için Microsoft hesabını kapatmak Skype hesabını devreden çıkartıyor.

Öncelikli olarak Microsoft hesabınızda yer aan verileri tamamen kaybetmemek için yedeklemenizi öneriyorum. Bunun için http://www.skype.com/go/contactcs linkinden yardım alabilirsiniz. Daha sonra http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=523898 linkine tıklayarak skype hesabını silme linkine ulaşıyorsunuz. Bu linkte öncelikle mevcut oturumunuza giriş yapıyorsunuz ve  Skype’ı kapatmadan önce bir takıp kontroller sunuldupu bir lite karşınıza geliyor. Bu kontrolleri yaptıktan sonra İleri butonuna tıklıyorsunuz. En son hangi bilgilerinizin silineceğine dair bir uyarı geliyor. Hesabınızı kapatmayı işaretlediğinizde ise hesaplar kapanıyor. 60 gün giriş yapmadığınız takdirde hesaplar siliniyor.

Ancak bu süre zarfından tekrar giriş sağladığınızda hesap yeniden aktive oluyor. Bu süre zarfında ise hesaplar donmuş oluyor.

 


Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir